Legislatíva, podpora a možnosti rozvoja fotovoltaických elektrární v Českej republike a na Slovensku - Svitek, Dominik; Kouba, Vojtěch, 1983-; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Práca porovnáva geografické, ekonomické a legislatívne podmienky založenia fotovoltaickej elektrárne v Českej republike a na Slovensku. Popisuje históriu a predikuje budúci vývoj obnoviteľných zdrojov energie, predovšetkým fotovoltaických elektrární. Na praktickom príklade fotovoltaickej elektrárne postavenej na východnom Slovensku analyzuje ekonomiku tejto prevádzky a popisuje taktiež jej vplyv na krajinu a rozvoj lokality.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses