Trh s fyzickými nosiči v oblasti filmu a hudby - Kratochvílová, Lucie; Hanzlík, Jan, 1979-; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá vývojem fyzických nosičů v oblasti filmu a hudby s přesahem do online distribuce. Následně je přiblížen současný stav trhu fyzických nosičů. Další díl práce je věnován legislativě týkající se této oblasti. Poslední kapitola teoretické části se týká vlivu korporací na trh s fyzickými nosiči a marketingovým strategiím. Podstatou praktické části je kvantitativní výzkum, který zjišťuje vzorce chování při nákupu fyzických nosičů v dnešní době. Získané informace jsou interpretovány formou grafů s následným popisem. Výsledkem je definice zákazníka, jenž na základě získaných odpovědí, v současné době nejčastěji nakupuje fyzické nosiče.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses