Použití metod projektového řízení při přípravě oslav státního svátku - Bílková, Lucie; Hrůzová, Helena, 1954-; Kašpárek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Práce se věnuje odhalení příčin organizačních problémů vznikajících při přípravě oslav státního svátku, Dne boje za svobodu a demokracii. Vteoretické části je nejprve charakterizován kulturní a neziskový sektor a specifika managementu nestátních neziskových organizací působících v kultuře, které pořádají kulturní eventy. Dále je objasněna podstata a klíčové části projektového managementu. Metodická část uvádí základnímetody, které je možné využít při sběru a analýze dat. V praktické části je potom popsána organizace oslav Dne boje za svobodu a demokracii Díky, že můžem na Národní třídě, která vykazuje znaky projektu. Pomocí analýzy dat získaných zúčastněným pozorováním a rozhovory se členy organizačního týmu je dále zkoumáno, se kterými konkrétními problémy se tým v průběhu příprav potýká, a následně je navrženo jejich řešení a doporučeno zavedení konkrétních opatření zahrnující metody projektového řízení.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses