Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve společnosti B. Braun Medical s.r.o. - Bartošová, Barbora (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve společnosti B. Braun Medical s.r.o. Cílem práce je popis vzdělávacího a rozvojového systému v dané společnosti včetně analýzy spokojenosti jejích pracovníků s nastavením a funkčností tohoto systému v praxi. Pro získání potřebných informací je využito metody dotazníkového šetření, přičemž výstupy jsou následně sumarizovány pomocí analýzy SWOT. Práce je rozdělena na dva základní celky, a to na část teoretickou a empirickou. Teoretická část popisuje zejména průběh podnikového vzdělávání a část empirická pak odráží skutečnost na příkladu analyzovaného podniku. Přínosem práce je navrhnutí opatření, která by mohla vést k vylepšení současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v dané společnosti.