Organizační architektura nadnárodních společností - Kremenytska, Valeriia; Malý, Milan, 1936-; Velinov, Emil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Hlavním cílem bakalářské práce s názvem Organizační architektura nadnárodních společností je zpracování přehledu organizačních struktur, které jsou využívány současnými globálními společnostmi. Práce obsahuje analýzu jejích vývoje, principů fungování, kladů a záporů a příležitostí které přináší. Taky obsahuje popis základních pojmů spojených s organizační architekturou jako je globalizace, nadnárodní společnosti a organizační architektura. V poslední částí práce jsem se zaměřila na charakteristiku organizační architektury nadnárodní společností Škoda Auto. Svou pozornost jsem rovněž věnovala systému správy společností a zásad, kterými se táto firma řídí. Závěr práce obsahuje zobecnění získaných poznatků a zhodnocení organizační architektury společnosti Škoda Auto.
Vedoucí práce: Milan Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses