Obměna vybraného vozidla společnosti Volšatrans - Hála, Michal (2017)
Tato bakalářské práce se zabývá současným stavem vozového parku dopravní společnosti Volšatrans, zachycuje a zhodnocuje jeho celkový stav a následně doporučuje návrh na jeho obměnu. Obměna je provedena na základně metody vícekriteriálního rozhodování, konkrétně metodou TOPSIS, jejím výsledkem je výstup zobrazující konkrétní návrh na obměnu vozidla. Tento výstup může být v praxi společností Volšatrans použit jako doporučení výběru vhodné varianty vozidla na základě jimi uvedených požadavků.