Obměna vybraného vozidla společnosti Volšatrans - Hála, Michal; Rathouský, Bedřich; Volšička, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářské práce se zabývá současným stavem vozového parku dopravní společnosti Volšatrans, zachycuje a zhodnocuje jeho celkový stav a následně doporučuje návrh na jeho obměnu. Obměna je provedena na základně metody vícekriteriálního rozhodování, konkrétně metodou TOPSIS, jejím výsledkem je výstup zobrazující konkrétní návrh na obměnu vozidla. Tento výstup může být v praxi společností Volšatrans použit jako doporučení výběru vhodné varianty vozidla na základě jimi uvedených požadavků.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses