Medzinárodná kamiónová doprava - Mitríková, Veronika; Rathouský, Bedřich; Fedák, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Témou tejto bakalárskej práce je analýza medzinárodnej kamiónovej dopravy (MKD). Práca popisuje medzinárodné cestné inštitúcie a platné právne predpisy. Cieľom tejto práce je popísať činnosti, štruktúru a prínosy jednotlivých medzinárodných organizácií angažujúcich sa v cestnej doprave a v rámci realizovania konkrétnej kamiónovej dopravy poukázať na možné problémy, ktoré môžu v rámci MKD nastať. Medzi najväčšie z týchto problémov patrí určite dodržiavanie povinných prestávok, korektné zaznamenávanie prestávok a iných prác a bezpečnosť vozidiel a vodičov.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses