Metody time managementu - Korčák, Václav (2017)
Cílem práce je vyhodnotit vybrané metody time managementu z hlediska jejich použitelnosti. V teoretické části se práce zabývá pojmem time management a jeho vývojem. Dále práce zkoumá důležité faktory, které jsou předpokladem pro úspěšné řízení času jedince. Podstatným segmentem teoretické části je popis šesti nejpoužívanějších metod a doplněn je výčtem užitečných aplikací, které v řízení času mohou pomoci. Praktická část se zabývá kvalitativní studií, zkoumající tři vybrané metody. Výsledky jsou v práci interpretovány a následně jsou přidána doporučení a limitace.