Metody time managementu - Korčák, Václav; Jiřinová, Kateřina; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem práce je vyhodnotit vybrané metody time managementu z hlediska jejich použitelnosti. V teoretické části se práce zabývá pojmem time management a jeho vývojem. Dále práce zkoumá důležité faktory, které jsou předpokladem pro úspěšné řízení času jedince. Podstatným segmentem teoretické části je popis šesti nejpoužívanějších metod a doplněn je výčtem užitečných aplikací, které v řízení času mohou pomoci. Praktická část se zabývá kvalitativní studií, zkoumající tři vybrané metody. Výsledky jsou v práci interpretovány a následně jsou přidána doporučení a limitace.
Vedoucí práce: Kateřina Jiřinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses