Vytvoření metodiky pro řízení projektů na vývojovém pracovišti společnosti AŽD, a.s. - Römer, Filip (2017)
Cílem této práce je vypracování systematického a dostatečně podrobného návodu k řízení projektů pro nové i stávající projektové manažery na vývojovém pracovišti společnosti AŽD Praha s.r.o. Analytická část rozebere vývoj projektového managementu na vývojovém pracovišti a logický sled událostí vedoucí k potřebě zavedení systémového řízení projektů. Hlavní částí práce je její návrhová část, ve které je již samotná metodika řízení projektů a podmínky pro zajištění její účinnosti.