Vytvoření metodiky pro řízení projektů na vývojovém pracovišti společnosti AŽD, a.s. - Römer, Filip; Hrůzová, Helena, 1954-; Konarski, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této práce je vypracování systematického a dostatečně podrobného návodu k řízení projektů pro nové i stávající projektové manažery na vývojovém pracovišti společnosti AŽD Praha s.r.o. Analytická část rozebere vývoj projektového managementu na vývojovém pracovišti a logický sled událostí vedoucí k potřebě zavedení systémového řízení projektů. Hlavní částí práce je její návrhová část, ve které je již samotná metodika řízení projektů a podmínky pro zajištění její účinnosti.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses