Ekonomické aspekty pořádání festivalu současného tance Siraex a zhodnocení jeho činnosti - Voláková, Anna; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Janeček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato práce se zabývá ekonomickými aspekty pořádání tanečního festivalu. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a zmapovány možnosti financování neziskových tanečních festivalů. Praktická část se zabývá případovou studií festivalu současného tance Siraex, která na základě účetních dat sleduje vývoj způsobu financování, strukturu zdrojů a nákladů festivalu. V závěru praktické části je vyhodnocen kvantitativní výzkum provedený mezi účastníky festivalu, jehož klíčové otázky se týkaly motivace účasti na festivalu a financování.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses