Evaluace dopadů projektů "Změň svět" - Pokhodyaev, Pavel (2017)
Bakalářská práce se zabývá evaluací dopadů projektů "Změn svět". Projekty jsou částí předmětu 3MA103 Principy Managementu na Vysoké škole ekonomické v Praze. První část pojednává o teoretických aspektech projektů, o způsobech stanovení cílů a o jejich splnění. V druhé části jsou rozebírány projekty konkrétních studentských skupin, informace o kterých byla získána v průběhu osobních setkání a rozhovorů s účastníky a organizátory těchto projektů. Dále jsou v práci popsány dopady a výsledky uspořádaných událostí.