Evaluace dopadů projektů "Změň svět" - Pokhodyaev, Pavel; Procházka, David Anthony; Jiřinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá evaluací dopadů projektů "Změn svět". Projekty jsou částí předmětu 3MA103 Principy Managementu na Vysoké škole ekonomické v Praze. První část pojednává o teoretických aspektech projektů, o způsobech stanovení cílů a o jejich splnění. V druhé části jsou rozebírány projekty konkrétních studentských skupin, informace o kterých byla získána v průběhu osobních setkání a rozhovorů s účastníky a organizátory těchto projektů. Dále jsou v práci popsány dopady a výsledky uspořádaných událostí.
Vedoucí práce: David Anthony Procházka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses