Kurzové sázení - Kuruc, Michal; Čabla, Adam, 1985-; Malá, Ivana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kurzového sázení. Cílem práce je seznámit čtenáře s fungováním sázkových kanceláří, tvorbou kurzů, obecně se sázkařským prostředím a s předpoklady pro to, stát se úspěšným sázkařem. Dalším z cílů je otestovat vybrané sázkařské strategie a zjistit, zda se z nich dá dlouhodobě profitovat. V teoretické části jsou představeny některé sázkařské strategie a předpoklady pro to, stát se úspěšným sázkařem. V praktické části ukazuji pomocí simulace pravděpodobnou nefunkčnost ruletové strategie martingale a poté testuji vybrané strategie na reálných fotbalových výsledcích. Práce může také sloužit jako jednoduchý návod na tvorbu sázkařských analýz a jejich vyhodnocení. Výsledky práce ukazují, že pravděpodobně neexistuje žádný zaručený způsob, jak profitovat z kurzového sázení, avšak je možné informace v této práci využít k získání určité výhody ve výběru sázkařských příležitostí.
Vedoucí práce: Adam Čabla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses