Postavení nízkonákladové letecké dopravy v Evropě - Beznosova, Valeria; Zelený, Lubomír; Vidrnová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem bakalářské práce Postavení nízkonákladových leteckých společností v Evropě je zjistit, jak se bude vyvíjet nízkonákladová letecká doprava u třech největších společností v Evropě v následujících desetiletích. K tomu nám poslouží analýza vybraných ukazatelů v letech 2013 až 2016. V hlavní části tedy budeme porovnávat počet přepravených cestujících a celkové příjmy u vybraných aerolinek. Mimo jiné se budou zkoumat současné trendy a jejich budoucí vývoj. Pro analýzu a porovnání jsou použita data od společností Ryanair, EasyJet a Wizzair.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses