Optimalizace distribuce velkoobchodního podniku - Breburda, Tomáš; Jirsák, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Revize stavu před optimalizací a návrh případných změn se zaměřením na snížení dopravních nákladů, optimalizaci dopravních tras a také servisní úroveň Poskytovanou zákazníkům. Optimalizace provedena v několika variantách, a to jak na strategické, tak i operativní úrovni. To za pomocí kombinace výstupů plánovacího softwaru a intuitivních metod. Vše vyčísleno v ročních nákladech. Na základě požadavků logistického manažera v protikladu k požadavkům zákazníka bylo zpracována strategie rozmístění skladové sítě a na závislosti jejího stavu pak vypracován model distribuce na území ČR nákladními vozy. Navržené řešení optimalizace má potenciál pro snížení nákladů.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses