Státní dluh ČR - Chung, Su Won (2017)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj státního dluhu ČR od roku 1996 do 2015, jeho srovnání s EU a doporučení na jeho sníženi. Výsledky jsou zpracovány podle dokumentů Ministerstva financí ČR.