Státní dluh ČR - Chung, Su Won; Izák, Vratislav, 1941-; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat vývoj státního dluhu ČR od roku 1996 do 2015, jeho srovnání s EU a doporučení na jeho sníženi. Výsledky jsou zpracovány podle dokumentů Ministerstva financí ČR.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses