Mikropoistenie - Ondrejková, Renáta; Ducháčková, Eva, 1958-; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Témou mojej bakalárskej práce je Mikropoistenie. Práca je rozčlenená do 3 kapitol. Na začiatku sú uvedené jeho špecifiká, charakteristika a rozdiely oproti klasickému poisteniu. Potom sú rozobraté jednotlivé druhy a produkty. V poslednej kapitole je zhodnotený doterajší vývoj s podrobnou analýzou v konkrétnych krajinách. Nezaobíde sa to bez výhľadu do budúcna s dôrazom na inovácie v mikropoistnom sektore.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses