Uzavírání smluv ve veřejné správě - Dundrová, Andrea (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá uzavíráním smluv ve veřejném sektoru. Především zadávání veřejných zakázek veřejným zadavatelem. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy. Součástí práce je analýza a následná komparace uzavírání smluv v soukromém a veřejném sektoru. Praktická část práce se věnuje chybám vyskytující se při uzavírání smluv ve veřejném sektoru. Závěrem jsou dána doporučení pro zlepšení uzavírání smluv ve veřejné správě.