Uzavírání smluv ve veřejné správě - Dundrová, Andrea; Jurčík, Radek, 1971-; Mitwallyová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá uzavíráním smluv ve veřejném sektoru. Především zadávání veřejných zakázek veřejným zadavatelem. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy. Součástí práce je analýza a následná komparace uzavírání smluv v soukromém a veřejném sektoru. Praktická část práce se věnuje chybám vyskytující se při uzavírání smluv ve veřejném sektoru. Závěrem jsou dána doporučení pro zlepšení uzavírání smluv ve veřejné správě.
Vedoucí práce: Radek Jurčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses