Vývoj spotrebného zdanenia na Slovensku - Selecká, Nikola; Kubátová, Květa, 1952-; Borůvková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práca sa zaoberá nepriamym zdanením platným na území Slovenskej republiky. Cieľom práce je porovnať zdanenie spotreby a jeho vývoj na Slovensku s ostatnými štátmi Európskej únie a identifikovať prednosti a nedostatky daňového systému Slovenskej republiky so zameraním na oblasť nepriamych daní. Vzhľadom k tomu, že i v kvalitne prepracovanom systéme temer vždy nájdeme priestor k možnému zdokonaleniu, diplomová práca obsahuje i návrhy na zlepšenie v analyzovaných oblastiach.
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses