Fundamentální analýza akcie BHP Billiton - Lapčík, Filip; Veselá, Jitka; Fičura, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou společnosti BHP Billiton, jejíž akcie jsou kotovány na burzách v Johannesburgu, Londýně, New Yorku a Sydney. Práce by měla ve třech kapitolách posoudit vliv globálních, odvětvových a firemních faktorů na cenu akcie společnosti. První kapitola posuzuje vliv makroveličin na změny vnitřní hodnoty, druhá stav, regulaci a inovace v odvětví a třetí obsahuje výpočty vnitřní hodnoty. Výsledkem zhodnocení těchto faktorů by mělo být doporučení nákupu nebo prodeje.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses