Financování malých a středních podniků - Zhuravleva, Iana (2017)
Předmětem této bakalářské práce je financování malých a středních podniků se zaměřením na problematiku finančního řízení podnikatelských subjektů a identifikace s tím spojených podnikatelských rizik. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. Teoretická část je složena ze tří kapitol a je zaměřena na prohloubení tématu financování malých a středních podniků a propojení uvedeného tématu s pojmem riziko. Praktická část práce je věnovaná analýze podnikatelských rizik vybrané společnosti a návrhu opatření pro jejich snížení.