Financování malých a středních podniků - Zhuravleva, Iana; Rajl, Jiří; Galuška, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předmětem této bakalářské práce je financování malých a středních podniků se zaměřením na problematiku finančního řízení podnikatelských subjektů a identifikace s tím spojených podnikatelských rizik. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. Teoretická část je složena ze tří kapitol a je zaměřena na prohloubení tématu financování malých a středních podniků a propojení uvedeného tématu s pojmem riziko. Praktická část práce je věnovaná analýze podnikatelských rizik vybrané společnosti a návrhu opatření pro jejich snížení.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses