Komparace vstupu banky Sberbank na český a slovenský trh - Holý, Adam (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací vývoje Sberbank CZ, a.s. a Sberbank Slovensko, a.s. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Obsahem teoretické části je analýza vývoje vybraných ukazatelů obou bank v České republice a na Slovensku od roku 2012 do roku 2015. Obsahem praktické části je komparace vývoje daných bank a následné zhodnocení. Cílem této bakalářské práce je stanovit, která banka byla za dané období úspěšnější.