Komparace vstupu banky Sberbank na český a slovenský trh - Holý, Adam; Dvořák, Petr, 1960-; Hoffman, Andrej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací vývoje Sberbank CZ, a.s. a Sberbank Slovensko, a.s. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Obsahem teoretické části je analýza vývoje vybraných ukazatelů obou bank v České republice a na Slovensku od roku 2012 do roku 2015. Obsahem praktické části je komparace vývoje daných bank a následné zhodnocení. Cílem této bakalářské práce je stanovit, která banka byla za dané období úspěšnější.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses