Výkonnostní audit - teorie a praxe - Sazimová, Renata; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práce se zabývá výkonnostním auditem, jeho teorií a praxí. Audit výkonnosti spočívá v kontrole hospodárnosti, efektivnosti a účinnosti, někdy nazývané účelností. Kontroluje vstupy, jejich využití a dosažení zamýšleného cíle. Hlavním cílem práce je využít teoretické znalosti a provést audit výkonnosti na vybraném subjektu. Dílčím cílem práce je zjištění podoby výkonnostního auditu v praxi, především v České republice.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses