Konsolidovaná účetní závěrka vybrané obchodní korporace - Skulinová, Michaela (2017)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou konsolidované rozvahy a výkazu zisku a ztráty vybrané obchodní korporace. V teoretické části práce je popsán způsob, jakým se vytváří konsolidace rozvahy a výkazu zisku a ztráty, včetně eliminace vzájemných vazeb v rámci skupiny. Praktická část práce se zaměřuje na výpočty jednotlivých položek nutných pro sestavení konsolidované účetní závěrky a dále jejímu samotnému sestavení.