Konsolidovaná účetní závěrka vybrané obchodní korporace - Skulinová, Michaela; Vašek, Libor, 1978-; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou konsolidované rozvahy a výkazu zisku a ztráty vybrané obchodní korporace. V teoretické části práce je popsán způsob, jakým se vytváří konsolidace rozvahy a výkazu zisku a ztráty, včetně eliminace vzájemných vazeb v rámci skupiny. Praktická část práce se zaměřuje na výpočty jednotlivých položek nutných pro sestavení konsolidované účetní závěrky a dále jejímu samotnému sestavení.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses