Hospodaření obce Červený Újezd - Ladman, Václav (2017)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením obce Červený Újezd. Cílem této práce je zjistit, jestli obec Červený Újezd v letech 2006-2015 hospodařila s přebytkovými, schodkovými nebo vyrovnanými rozpočty. Pro dosažení cíle byly analyzovány rozpočty obce. Bylo zjištěno, že obec během deseti let hospodařila s přebytkem 21 301 076 Kč. Bylo konstatováno, že obec hospodařila efektivně.