Hospodaření obce Červený Újezd - Ladman, Václav; Jurčík, Radek, 1971-; Mitwallyová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá hospodařením obce Červený Újezd. Cílem této práce je zjistit, jestli obec Červený Újezd v letech 2006-2015 hospodařila s přebytkovými, schodkovými nebo vyrovnanými rozpočty. Pro dosažení cíle byly analyzovány rozpočty obce. Bylo zjištěno, že obec během deseti let hospodařila s přebytkem 21 301 076 Kč. Bylo konstatováno, že obec hospodařila efektivně.
Vedoucí práce: Radek Jurčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses