Vývoj konkurence v železniční a silniční přepravě osob v relaci Praha Brno - Chovanec, Martin; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na osobní a železniční přepravu osob v relaci Praha - Brno. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsán vývoj dopravy na území České republiky a vybraná specifika, které se týkají železniční a dopravní sítě. Praktická část práce popisuje hlavní dopravce v relaci Praha - Brno, kterými jsou České dráhy, RegioJet, Tourbus, Eurolines a Flixbus. Dále popisuje služby, které jednotliví dopravci nabízí. Na základě těchto získaných informací o dopravcích se práce následně zaměřuje na výběr vhodného dopravce pro cestující.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses