Finančná analýza spoločnosti YVES ROCHER, s. r. o. - Firkaľová, Lýdia; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalárska práca je zameraná na spracovanie finančnej analýzy spoločnosti YVES ROCHER, s. r. o. Práca je rozdelená do dvoch častí. Prvá časť je teoretická. V nej je uvedená stručná charakteristika finančnej analýzy a jej užívateľov, pomerových ukazovateľov a modelov celkového hodnotenia finančnej situácie podniku. Druhá časť je praktická, v ktorej je následne použitá metodika z teoretickej časti. Analýza je zameraná na dáta z rokov 2011-2015.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses