Finančná analýza Fio banky, a.s. - Gargulák, Karol; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cieľom diplomovej práce je prostredníctvom finančnej analýzy zhodnotiť finančnú situáciu Fio banky v rokoch 2011 až 2015. Práca je rozdelená do štyroch častí. Prvá časť je teoretická a popisuje samotnú finančnú analýzu, jej ciele, obmedzenia a ukazovatele s ktorými pracuje. Druhá časť obsahuje základné informácie o Fio banke, stručnú históriu banky a predstavenie dvoch konkurenčných bánk. Tretia časť patrí charakteristike bankového sektora. Posledná časť sa venuje finančnej analýze Fio banky. Pre dosiahnutie väčšej komplexnosti sú výsledky Fio banky porovnané s výsledkami dvoch ďalších bánk a to Equa bank a Air bank. V závere dochádza k zhrnutiu výsledkov práce a vyhodnoteniu finančnej situácie Fio banky.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses