Analýza dopadov nového zákona o spotrebiteľskom úvere na hypotekárny trh v ČR - Šándorová, Katarína; Rajl, Jiří; Plíva, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je sledovať a analyzovať dopady nového zákona č. 257/2016 Z.z. o spotrebiteľskom úvere na hypotekárny trh v ČR. Práca objasňuje legislatívny rámec tohto zákona v náväznosti na hypotekárne úvery a aktuálnu situáciu na českom hypotekárnom trhu. Praktická časť práce sa zameriava na ročnú percentuálnu mieru nákladov a hodnotí zmeny, ktoré nastali v ponukách úveroch na bývanie vybraných bank po nadobudnutí platnosti nového zákona o spotrebiteľskom úvere.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses