Porovnání pravidel účetního zobrazování dotací u subjektů veřejného sektoru v České republice a Ruské federaci - Stoianova, Irina; Svoboda, Michal, 1983-; Purina, Marina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této práce je porovnání pravidel účetního zobrazování dotací u subjektů veřejného sektoru České republiky a Ruské federace. Práce obsahuje teoretickou část a ukázku účtování pro každou zemi. Teoretická část je zaměřena na nadefinování veřejného sektoru obecně a jeho uspořádání v rámci jednotlivých zemí, následně na způsoby financování organizací veřejného sektoru obou zemí s důrazem dotací u územních rozpočtů a přehled některých účetních pravidel, zakotvených v legislativě Ruské federace a České republiky, společně s postupy při účtování vybraných účetních operacích.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses