Vývoj daňového systému České republiky - Maxa, Marek; Finardi, Savina; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem daňového systému na území České republiky. Nejdříve budou popsány začátky výběru berní a poplatků v českých zemích od dob středověku a následně bude provedena analýza jednotlivých daňových reforem od roku 1993 do současnosti, jejich přínos pro státní rozpočet a zhodnocení, zda bylo dosaženo reformních cílů.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses