Analýza finančního zdraví podniků - Dušek, Ondřej; Sobíšek, Lukáš, 1983-; Stachová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Cílem práce je vytvoření predikčního modelu finančního zdraví podniků pomocí logistické regrese na reálných datech malých a středních podniků českého zpracovatelského průmyslu za roky 2012 - 2015. Přínosem práce je popis a analýza finančního zdraví českých podniků.
Vedoucí práce: Lukáš Sobíšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses