Aktuální trendy v letecké osobní přepravě - Fuchs, Jakub; Pernica, Petr, 1948-; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Práce se zabývá nízkonákladovými leteckými společnostmi, jejich vlastnostmi, porovnáním s klasickými leteckými dopravci a jejich historií. Výsledkem je nejen popis a vymezení trendu nízkonákladových společností v rámci leteckého odvětví, ale také trend samotného vývoje těchto dopravců. Součástí praktické studie je tak návrh nové klasifikace společností a porovnání regionů v rámci míry užití nízkonákladového modelu.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses