Finanční analýza společnosti Rossmann, s.r.o. - Žihlová, Tereza; Staňková, Anna, 1951-; Kumpf, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti ROSSMANN, spol. s r.o. v letech 2011-2015 a zhodnocení jejího finančního zdraví. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou obecně vymezeny cíle, zdroje a uživatelé finanční analýzy, dále metody finanční analýzy s popisem jednotlivých ukazatelů použitých následně v části praktické. Praktická část obsahuje kromě výpočtů a vyhodnocení celkové finanční situace v podniku také základní údaje o společnosti a její historii.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses