Finanční analýza Škoda Auto, a.s. - Rýdlová, Sylvie (2017)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti ŠKODA AUTO a.s. za období 2012 - 2016. Práce je rozdělena do dvou částí, a to na teoretickou a praktickou. První část představuje vhodné ukazatele finanční analýzy, které jsou následně provedeny a zhodnoceny v praktické části. V závěru jsou shrnuty zjištěné poznatky a zhodnocena celková finanční situace sledované společnosti.