Finanční analýza Škoda Auto, a.s. - Rýdlová, Sylvie; Staňková, Anna, 1951-; Kořínková, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti ŠKODA AUTO a.s. za období 2012 - 2016. Práce je rozdělena do dvou částí, a to na teoretickou a praktickou. První část představuje vhodné ukazatele finanční analýzy, které jsou následně provedeny a zhodnoceny v praktické části. V závěru jsou shrnuty zjištěné poznatky a zhodnocena celková finanční situace sledované společnosti.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses