Vliv organizační struktury na ekonomickou strukturu podniku - Vaníková, Lucie (2017)
Předmětem diplomové práce je míra vlivu organizační struktury na ekonomickou strukturu podniku. Práce se primárně zabývá změnou organizační struktury v konkrétní firmě a jejími dopady na ekonomickou strukturu. Cílem práce je tyto dopady zhodnotit a na základě toho odpovědět na otázku, zdali na podobu vhodné ekonomické struktury podniku působí primárně organizační struktura, nebo je ovlivňována i jinými významnými faktory.