Vliv organizační struktury na ekonomickou strukturu podniku - Vaníková, Lucie; Matyáš, Ondřej, 1979-; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předmětem diplomové práce je míra vlivu organizační struktury na ekonomickou strukturu podniku. Práce se primárně zabývá změnou organizační struktury v konkrétní firmě a jejími dopady na ekonomickou strukturu. Cílem práce je tyto dopady zhodnotit a na základě toho odpovědět na otázku, zdali na podobu vhodné ekonomické struktury podniku působí primárně organizační struktura, nebo je ovlivňována i jinými významnými faktory.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses