Nizkonákladová letecká doprava v ČR a současné konkurenční situace na trhu nizkonákladových společností - Bedecs, Lukáš; Novák, Radek, 1960-; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá otázkou nízkonákladových leteckých dopravců, jejich vývojem a současnou situací. Transformací z ortodoxně LCC business modelů do modelů, které kombinují jak prvky LCC, tak prvky klasických dopravců. Práce popisuje LCC, které se pohybují na Letišti Václava Havla a také jakým způsobem se tyto společnosti snaží diferenciovat od ostatních. V praktické části je veden dotazník s cílem navrhnout možné způsoby, jak mohou nízkonákladoví dopravci oslovit české zákazníky, na co by se měly primárně zaměřit a také na otázku brand loyalty. Zároveň, zda něco takového u LCC vůbec existuje.
Vedoucí práce: Radek Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses