Finanční analýza společnosti ETA, a. s. - Zyková, Lenka; Staňková, Anna, 1951-; Beránková, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na vypracování finanční analýzy společnosti ETA a. s. a zhodnocení jejího finančního zdraví v časovém období 2013-2015 prostřednictvím horizontální a vertikální analýzy a poměrových ukazatelů. Je členěna do dvou částí. První část se zabývá metodologickým výkladem finanční analýzy, obsahu a významu včetně zdrojů a uživatelů. Druhá praktická část je věnována aplikaci metod finanční analýzy na společnost ETA a. s. a charakteristice a historii společnosti.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses