Finanční analýza společnosti REFIL, spol. s r.o. - Schmiegerová, Jitka; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti REFIL, s.r.o. za sledované období 2011-2015. Je rozdělena na 2 základní části, metodickou a praktickou. V metodické části je popsán předmět a význam finanční analýzy, její uživatelé, hlavní poměrové ukazatele a také celkové modely posuzující celkové finanční zdraví podniku, kterými jsou bonitní a bankrotní modely. V praktické části je představena společnost, její historii a vývoj za dobu její existence. Následně je provedena praktická část finanční analýzy společnosti na vybraných poměrových ukazatelích. Na závěr přijde zhodnocení celkového finančního zdraví pomocí komplexních modelů.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses